Creëer een vakantiegevoel in je huis

Of het zonnetje nu schijnt of niet, zorg dat jouw huis straalt! Je waant je volop in summer vibes met de inspirerende Ibiza sierkussens. Creëer een eilandgevoel met sierkussens en plaids die bij jou passen. Op eenvoudige wijze breng je zo het zonnige Ibiza in je interieur. Droom thuis heerlijk weg in je eigen stukje paradijs!

Volg je gevoel

Vrijheid en inspiratie zijn twee woorden die onherroepelijk bij de Ibiza style horen. Op Ibiza is alles mogelijk. Niets is dus te gek binnen de Ibiza style! En dat zien we graag terug in ons huis. De stijl is een speelse mix, dus je eigen inspiratie staat centraal: je kiest zelf wat je mooi vindt. Volg je gevoel, dat kan niet misgaan!

Alles kan!

De welbekende hippiestijl kenmerkt zich door veel wit, maar heeft ook vele kleuren. Frivole details, opvallende tinten en natuurlijke elementen brengen een luchtige bohosfeer in je interieur. Of je nu je huis helemaal opnieuw inricht of je met enkele nieuwe sierkussens je interieur eenvoudig opleukt, alles kan!

Volop genieten

Houd je van loungen? Dat komt goed uit! Op Ibiza kun je jezelf zijn. Het belangrijkste is om te genieten. Centraal staan samen zijn en ontspannen. Kussens en plaids zijn een must binnen de Ibiza style. Sierkussens met vrolijke touwtjes doen denken aan Ibiza. Ook gehaakt textiel doet het altijd goed, zoals deze handgebreide plaid.

Compleet eilandgevoel

Luxe producten en natuurlijke materialen zorgen voor een relaxte sfeer. Binnen de Ibiza style is comfort belangrijk. Katoen is dus een uitstekende keuze voor je sierkussens. En die kussens kunnen prima felroze zijn, als je maar voor balans zorgt. Mix en match naar hartenlust. Combineer je nieuwe aanwinsten met een zomerse plant en je eilandgevoel is compleet. Zo zorg je in een handomdraai voor een vleugje Ibiza in je eigen huis!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *