Breng je huis in lentesfeer met mooie sierkussens

De lente komt er weer aan en dat merk je aan alles. De koude lucht maakt plaats voor zachtere temperaturen. En ’s ochtends is het weer steeds langer licht en laten de vogels laten weer van zich horen. Ook de sneeuwklokjes laten zichzelf weer voorzichtig zien. Het is overal zichtbaar en voelbaar. Er hangt verandering in de lucht!

De stemming zit er goed in. Want we gaan weer naar de langere dagen. Die sfeer wil je binnenshuis natuurlijk ook vasthouden. Nu is het moment voor voorjaarsbloemen in huis. En de rest van de inrichting kan ook wel wat lichtere accenten gebruiken. Kortom: het is tijd voor een frisse wind door je huis!

Met mooie sierkussens verander je snel de sfeer.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ander kleuraccent. Flexa heeft voor 2017 bijvoorbeeld een nieuwe trendkleur uitgeroepen: Denim Drift. Een zachte en rustige kleur blauw die je hele huis meteen een metamorfose geeft.

Geen zin of tijd om heel je muur opnieuw te verven? Met een paar hippe sierkussens in een zachte kleur blauw bereik je heel makkelijk hetzelfde effect.

Speel met kleuren.

Het mooie van kussens is: als je een andere kleur wilt, ruil je de boel zo weer om. Geen gedoe met verfkwasten, ladders en klodders verf op je mooie vloer. En vind je het leuk om te spelen met accentkleuren? Dan kun je kiezen voor mooie sierkussens met een neon accent. Helemaal hip op dit moment!

Liever meer rust met hippe sierkussens?

Ben je van jezelf al druk genoeg en heb je liever wat meer rust? Kies dan voor minder knallende kleuren. De combinatie zwart-wit blijft hip, vooral als je kiest voor geometrische vormen.

Houd je van veranderen?

Ben jij er eentje die houdt van verandering? Dan zijn hippe sierkussens jouw vriend! In een handomdraai verander je de look en feel van je inrichting door gebruik te maken van andere kleuren of structuren. Nu de lente eraan komt, maken dikke stoffen weer plaats voor lichtere, ademende materialen.

En ben je even helemaal klaar met blauw? Met hetzelfde gemak geef je weer een groene draai aan je inrichting. Heerlijk toch?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *