LEREN SCHORT NIELS

Stoere vaderdagcadeaus

Het is bijna Vaderdag! Op zondag 18 juni staan alle vaders in het zonnetje, dus dat is al snel. Zorg dat je op tijd iets leuks in huis hebt! Maar wat kun je je vader nou het beste geven?

Een keer geen sokken

Elk jaar is een leuk cadeau verzinnen weer een uitdaging. Wil jij je vader graag verrassen? Geef dan een keer geen sokken of batterijen. Wat altijd in de smaak valt, zijn stoere items. Karaktervolle producten zijn een perfect cadeau voor Vaderdag. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leren bbq schort, retro kruk of laptoptas?

Stoere leren bbq schort

Heb jij een stoere vader? Dan is een schort van leer een uitstekend cadeau! Een leren schort kun je gebruiken bij het barbecueën, maar ook bij het koken. Ook voor ambachtslieden is het een onmisbaar product. Lederen schorten zijn hartstikke hip en hebben een authentieke uitstraling.

Tijdloos en karakteristiek

Een leren schort is gemakkelijk in onderhoud en gaat ontzettend lang mee. Je bespaart waskosten met een tijdloos schort van leer. Daarnaast wordt het leer steeds mooier. Hoe meer je het draagt, hoe meer karakter het schort krijgt.

Samen barbecueën

Wil je lekker samen barbecueën? Ook voor de kinderen onder ons zijn er vrolijke schorten. Zo kunnen de kids naar hartenlust mee hamburgers bakken en marshmallows roosteren! Voor vrouwen is een leren schort natuurlijk ook geschikt. Daarnaast kun je kiezen voor een van de vele trendy gekleurde schorten.

Retro kruk

Met een robuuste barkruk sla je de plank altijd raak. Een retro style kruk straalt kracht uit en is perfect voor stoere mannen! En dan geef je er natuurlijk een biertje bij: speciaalbiertjes voor jouw speciale vader. Zie je het al voor je? Je vader met een lekker biertje zittend op zijn mooie barkruk. Hij zal een glimlach van oor tot oor hebben!

Vaderdag is mannendag

Ken je een man die wel extra aandacht kan gebruiken? Vaderdag is een goed moment om alle mannen in je omgeving te verwennen. Je broertje, je opa, je oom, je vriend, je college, je buurman, ga zo maar door. Het is tijd om iemand te verrassen met een stoer cadeau! Welke stoere man wil jij in het zonnetje zetten?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.