sierkussens voorjaar en pasen

Bijna voorjaar: welke tuinkussens kies jij?

Heb jij ook alweer zin om lekker te genieten het voorjaarszonnetje in de tuin? De eerste voorjaarsdagen hebben zich alweer laten zien en dat werkt aanstekelijk: we willen de tuin weer in. Heerlijk, na de knusse, koude winterdagen kunnen we eindelijk weer genieten van de buitenlucht.

De tuintrends dit jaar?

1) Binnen is buiten

Op warme dagen is niets lekkerder dan zoveel mogelijk buiten zijn. Maak het jezelf dan zo comfortabel mogelijk met een sfeervolle loungeset en grote tuinkussens. Niets lekkerder dan ontspannen in de gezonde buitenlucht. Tip: met het Nederlandse weer weet je natuurlijk nooit helemaal zeker.

2) De vakantietuin

Wie zegt dat je in de weekenden niet alvast een beetje vakantie kunt vieren? In 2017 is de vakantietuin helemaal hip. Rijke beplanting, een veranda en comfortabele ligbedden met sierkussens passen perfect in die trend. Speel met kleur in de aankleding en kies voor vrolijk gekleurde tuinkussens en een effen lendekussen bijvoorbeeld. Leg verschillende kleuren en dessins op één bank en maak ook een zithoekje met grote tuinkussens op grond. Voor je het weet, heb je het gevoel in zuidelijke sferen te verkeren. Genieten maar!

3) Urban Jungle

Heb je een (kleine) stadstuin? Daar valt veel meer van te maken dan je denkt. Werk vooral met veel groen en dan vooral verticale beplanting uit exotische gebieden. Palmen en bamboe groeien bijvoorbeeld voornamelijk de lucht in. Dat scheelt kostbare ruimte, maar kleed je tuin wel mooi aan. Kies tuinkussens in groen, zwart of felle kleuren. En dankzij de verticale beplanting houd je meer ruimte over voor een comfortabele loungebank. Kies voor houten tuinmeubels die matchen bij je tropische tuin.

4) Lekker lui relaxen

Leef in het nu. Zit je ontspannen met vrienden in de tuin en krijg je trek? Dan is niets leuker dan spontaan de barbecue aan te steken. Er zijn altijd wel dingen in huis om een gezellige, ongedwongen barbecue te houden. Niets moet, alles mag. Heerlijk!

Inspiratie genoeg

Je ziet het, inspiratie genoeg voor lange, ontspannen dagen in de tuin. Heb jij ook weer zin gekregen om te genieten in de tuin? Voor welke stijl je ook kiest, met een paar grote tuinkussens maak je de look helemaal af. Dat wordt genieten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *